Konferens i charmiga Eskilstuna

17 november 2023
Renate Degerth

editorial

Planerar du en konferens och vill göra den till en speciell upplevelse där historia och samtid möts? Då är Eskilstuna den perfekta platsen. Med dess industrihistoria och stigande popularitet som en idyllisk konferensstad, har Eskilstuna allt man kan efterfråga när det gäller professionella möten och konferenser. Vi hjälper dig att upptäcka de bästa platserna att hålla en konferens och ge dig en minnesvärd upplevelse i Eskilstuna.

Det unika med Eskilstuna

Eskilstuna är en stad som balanserar industrihistoria med modern urbanisering på ett eleganta sätt. Staden ger ett starkt intryck med sin mix av gammaldags charm och moderna faciliteter, vilket gör det till ett idealiskt val för alla typer av konferenser. Det finns ett stort utbud av hotell, slott, konferenscentra och unika mötesplatser som kan anpassas efter varje organisations specifika krav och budget. Med rykte om att vara en av Sveriges mest vänliga städer, kommer deltagarna säkerligen älska den avslappnade atmosfären. Stadens engagemang för miljön och hållbarhet är också märkbart då många av konferensplatserna erbjuder grön teknik och ekologiska alternativ.

Konferensmöjligheter i Eskilstuna

Förutom de vanliga hotellen finns det också några unika alternativ för att hålla en konferens i Eskilstuna. Du kan t.ex. välja en historisk byggnad med samtidens faciliteter eller ett elegant slott i en lugn och inspirerande miljö. Konferenslokaler erbjuder ofta möjlighet till teambuildingaktiviteter, vacker utsikt, riklig parkering, catering, och tekniska lösningar för möten och presentationer.

konferens eskilstuna

Avkoppling efter konferensen

Efter en lång dag av kreativa samtal och produktiva möten är det viktigt med tid för återhämtning. Eskilstuna erbjuder en mängd platser för avkoppling och nöjen. Besök någon av stadens blomstrande restauranger, spännande nattliv eller vackra parker. Det finns också möjligheter för sportevenemang, musikaliska upplevelser eller kulturella utflykter såsom ett besök till det berömda Rademachersmedjorna.

Slottsboende för den ultimata konferensupplevelsen

För dig som verkligen vill ge din konferens det lilla extra rekommenderar vi Sundbyholms Slott. Slottet ligger strax utanför Eskilstuna och omges av en vacker miljö med natur, vatten och parklandskap. Med moderna konferenslokaler och professionell personal som hjälper till med alla detaljer, kan man fokusera på konferensen samtidigt som man får njuta av lugnet och den fantastiska utsikten. För den som önskar finns det också möjlighet att äta på restaurangen eller boka in sig på ett av de mysiga hotellrummen. Se mer på deras hemsida, https://sundbyholms-slott.se/. Så om du letar efter en plats för din nästa konferens, tveka inte att undersöka möjligheterna i Eskilstuna. Med sin unika mix av charm, historia, modernitet och flexibilitet, är det en plats som både engagerar och inspirerar.

Fler nyheter